Web & Logo dizajn

Moje ime je Marko Brkanić i bavim se izrađivanjem web stranica i logotipa. Garantiram vrhunski dizajn i kvalitetu sukladno tvojim potrebama.
marko brkanic

Autentična web stranica

Mogu ti napraviti osobnu web stranicu (ja to zovem “digitalnu osobnu iskaznicu”) na kojoj ćeš moći prezentirati svoje kvalitete i sposobnosti i/ili poslovnu web stranicu za unaprijeđenje tvog businessa.

Responzivan Dizajn

Dizajn web stranica koje radim je u potpunosti responzivan. To bi značilo da će se tvoja web stranica pravilno prikazivati i prilagođavati svim uređajima – Računalima, tabletima i mobitelima.

marko brkanic

Početak Izrade Web Stranice

Ukoliko se dogovorimo i krenemo u suradnju, trebam materijale za tvoju web stranicu. Što više detalja mi daš, to ću bolje napraviti web stranicu. Ako nemaš idealan scenarij u glavi kako bi to izgledalo, prepusti meni par ideja, pa ćeš odlučiti da li bi ti se to sviđalo.

Bitne stvari za tvoj web su:
  • IME WEB STRANICE (domena: www.imewebstranice.com)
  • BROJ STRANICA U IZBORNIKU (Početna, O meni, Kontakt i sl.)
  • ODABIR BOJA (boje su izrazito bitne za brand, psihologija boja..)
  • ODABIR LOGOTIPA (ikona, željeni font slova i sl.)
  • ODABIR EMAIL ADRESE
  • TEKSTOVI, SLIKE, VIDEOZAPISI

Pogledaj demo primjere web stranica

Javi Mi Se

Zatraži ponudu

Ako se dvoumiš i odluka je još u zraku, kontaktiraj me da se upoznamo i porazgovaramo o tvojim ciljevima i zašto uopće trebaš web stranicu (ili logotip).

Bez obzira na tvoju odluku o kupovini, mogu te poslušati i ponuditi najoptimalnije rješenje za tebe i/ili tvoj business.

Pošalji mi email na info@markobrkanic.com sa naslovom “Ponuda” i svim detaljima ili koristi kontakt formu.

Kontakt Podaci

Pošalji Poruku Ili Naruči Uslugu: