Kickboxing Zagreb Treninzi - Titan Gym - Prvi Trening BESPLATAN

marko brkanic

Želiš trenirati Kickboxing?

Titan Gym ti daje 100% garanciju na rezultate i kvalitetu usluge!

Treninzi Kickboxinga

Sportski pozdrav! Moje ime je Marko Brkanić. Ja sam bivši natjecatelj, a danas radim uživam kao trener Kickboxinga u Titan Gym-u, svom matičnom klubu u kojem sam počeo svoju sportsku priču prije 10 godina 🙂

privatni trening
kickboxing trening
kickboxing trening

Na treninzima kickboxinga pokazat ću ti kako:

Imati čvrst gard i boriti se sa distance, polu-distance i u bliskoj borbi

Boksati i kombinirati jake i precizne kickove - udarce nogama

Imati čvrste, pravilne i sigurne obrane od napada protivnika

Upotrijebiti atraktivne udarce koljenima u bliskoj borbi

Izgraditi snažno tijelo i jak mindset u vrlo kratkom periodu

Steći samopouzdanje i vjeru u vlastite psihičke i fizičke sposobnosti

100% garancija rezultata

Kvaliteta usluge

Ako se odlučiš na puno članstvo garantiramo 100% zadovoljstvo ili vraćamo novac! Nudi li bilo koji gym ili borilački klub takvo što u Hrvatskoj ili šire? Nitko nema rezultate kao što ima Titan Gym u Zagrebu, te zato puni samopouzdanja možemo snositi sav rizik!
BESPLATAN TRENING 100%

Dajemo ti besplatan trening, te snosimo sav rizik. Ti se samo trebaš prijaviti i doći. Nudi li itko što slično u Zagrebu ili šire?

REZULTATI 100%

Obećajemo rezultate ili vraćamo novac, ako se odlučiš na članstvo! Želiš li smršaviti ili naučiti kako se boriti? Najbolji treneri u HR su ti na raspolaganju.

KVALITETA 100%

Konstantni novi i stari polaznici naše škole kickboksa su garancija kvalitete. Neka naši rezultati govore za sebe.

TVOJ IZBOR 100%

Možeš se baviti kickboxom rekreativno ili profesionalno. Naši polaznici su osvojili brojne medalje na raznim natjecanjima.

Zašto se odlučiti za treninge Kickboxinga u Titan Gym Zagreb?

1

EDUCIRANI I ŠKOLOVANI TRENERI

Treneri u Titan Gymu fakultetski su obrazovani, imaju dugogodišnje iskustvo i stoje ti na raspolaganju za grupne ili privatne treninge. Dođi i uvjeri se kako je trenirati na profesionalnoj razini 🙂

2

MOGUĆNOST NEOGRANIČENOG TRENIRANJA

Nakon 6 mjeseci kontinuiranog treniranja dobit ćeš status povlaštenog člana, što znači da možeš koristiti dvoranu i sportsku opremu za proizvoljne treninge 07 – 22h
SVAKI DAN U GODINI!

3

100% ZADOVOLJNI VIŠEGODIŠNJI KLIJENTI

Upravo zbog činjenice što nam se svaki dan vraćaju višegodišnji klijenti, te dolaze novi, nudimo besplatan trening da se i ti uvjeriš u kvalitetu rada, ambijenta, zabave i svega ostaloga što nudi Titan Gym 🙂

2 termina

2 Grupe Kickboxinga

Nudim ti 2 grupe: Školu Kickboxinga za početnike i Naprednu grupu za naprednije sportaše. Sukladno tvom znanju, iskustvu i fizičkoj spremnosti procijenit ću koja ti grupa najviše odgovara.

ŠKOLA KICKBOXINGA

PON / SRI / PET

17 - 18h

NAPREDNI KICKBOXING

PON / SRI / PET

18 - 19:15h

Rezerviraj BESPLATAN probni trening!

Lokacija naše dvorane

Nalazimo se u Ilici 500, 10090 Vrapče, Zagreb. Naš prostor ima 300 kvadrata i zapravo se sastoji od veće i manje dvorane, uz mušku i žensku svlačionicu. Ispred Kluba imamo besplatan parking i nalazimo se u neposrednoj blizini javnog autobusnog prijevoza.

Najčešća pitanja

Za početnike (dečke i cure) imamo Školu Kickboxinga, gdje su treninzi prilagođeni tebi. Učimo osnove kickboxinga i postepeno dižemo fizičku kondiciju, snagu, izdržljivost i eksplozivnost. Istovremeno, možeš računati na to da ćeš izgubiti višak nepotrebnih kilograma, izbaciti sav negativan stres i osjećati se super. Dođi, probaj i odluči, ništa te ne košta. Prvi trening je besplatan 🙂

Škola Kickboxinga je prilagođena tebi kao pojedincu, ali radimo u grupi. To znači da ćeš moći sve savladati ukoliko ćeš se samo malo potruditi. Na početku, treninzi će ti biti teški, no vremenom ćeš ojačati i naučiti puno stvari. U tom kontekstu, Škola Kickboxinga nema svoje trajanje, već ćeš ti sa svojim radom i trudom doći do veće razine kada možeš preći u Naprednu grupu Kickboxinga. Teško je reći koliko vremena ti treba za to, no statistika kaže 1 godina, a 3 – 6 mjeseci ako pripadaš u malo talentiraniju skupinu ljudi.

U Naprednoj Kickboxing grupi imamo 15-ak članova koji treniraju jako, te imaju višegodišnje iskustvo. Treninzi su izrazito naporni za 90% ljudi, a do tog levela treba doći samo disciplinom i napornim radom. Netko prije, netko kasnije. Sve ovisi o pojedincu i njegovim sposobnostima.

Kada se upoznamo i porazgovaramo o tvojim ciljevima, zajedno ćemo se dogovoriti koja grupa je idealna za tebe. Škola kickboxinga je osnova za kickboxing i temelj fizičke spremnosti i u pravilu počinješ sa tom grupom. Mogu te prebaciti u naprednu grupu ako ćeš zadovoljiti minimum tehničko-taktičkog znanja i fizičkih sposobnosti.

Apsolutno, u pozitivnom smjeru. Već sigurno znaš neke vježbe, fizički si spremnija osoba od ostalih, te poznaješ proces treninga. To može biti samo plus!

Možeš i poželjno je. Kickboxing je sport koji se uči i usavršava cijeli život. Ponekad će ti trebat ponavljanje nekih osnova, kao i jači treninzi. Bitno je da si postigneš najbolji mogući balans, jer ćeš time biti zadovoljan/na!

Prvenstveno dobiješ našu iskrenu pažnju i prijateljski pristup. Ukoliko nemamo takvu atmosferu, nećemo se slagati i nećemo moći surađivati zajedno. Zato ti dajemo kompletnu podršku, odgovore na sva tvoja pitanja i probleme. Na tebi je da treniraš i postigneš najbolju verziju sebe. Za cijenu od 350 kn mjesečno možeš odabrati grupu ili kombinirati grupe. Možeš doći u druge jutarnje i popodnevne termine Boksa ukoliko ne stižeš na termine Kickboxinga, zbog posla, obaveza i sl. Možeš trenirati sam/a prije ili poslije grupnih treninga, kao i bilo kad neograničeno u danu, jer imamo hrpu sportske opreme (utezi, bučice, medicinke, razne sprave, slobodne vreće, itd.). Nakon 6 mjeseci imaš potpun pristup dvorani svaki dan kada želiš, uključujući nedjelje i sve praznike. Dobit ćeš povlaštenu cijenu dodatnih privatnih treninga, ukoliko ih želiš. Omogućeno ti je tuširanje nakon treninga i možeš popiti kavu, čaj, proteinski napitak ili energetsko piće, jer imamo šank. Imaš besplatan parking ispred dvorane, a i u blizini smo (100m) javnog autobusnog prijevoza. Da li ti to sve zvuči dovoljno isplativo i korektno? 🙂

Članirana se plaća unaprijed svakog 1. u mjesecu putem uplate na IBAN (internet bankarstvom ili uplatnicom) ili gotovinom na šanku Kluba. Dodatni troškovi: Izrada obavezne klupske iskaznice kojom ulaziš u Klub – 50kn jednokratno i (povremena) mjesečna uplata od 150kn (umjesto pune članarine od 350kn) za status održavanja aktivnog članstva u slučaju bolesti, odsutnosti, nemogućnosti treniranja i sl.

Za početak dovoljni su kratka majica, kratke hlačice i čisti ručnik. Predlažemo da poneseš i bočicu sa vodom. Nakon 2 mjeseca trebaš nabaviti svoju opremu koju možeš kupiti kod nas po odličnim cijenama (Bandaže, rukavice, kickovi, guma za zube, …). Ne moraš kupiti odmah sve, ali trebaš brinuti o svojoj i tuđoj sigurnosti na treninzima.

Rezerviraj BESPLATAN probni trening!