Marko Brkanic

O meni

Nekoliko riječi

Web & logo dizajner

marko brkanic

Uz to sam još i trener kickboxinga. Oba zanimanja imaju jednu zajedničku stvar: Pomaganje drugima. Uživam u svom poslu, jer uspjeh pojedinca je ujedno i moj vlastiti uspjeh.

“Prije svega sportaš, a zatim i borac za kvalitetniji, zdraviji i uspješniji život prepun uzbuđenja i dobre zajebancije!"

Osnovne informacije

Upoznajmo se malo više

Rođen sam u Zagrebu 1992. godine. Od svoje 7. godine aktivno se bavim sportom. Svoj pravi put, nakon treniranja karatea, rukometa i nogometa, pronašao sam u kickboxingu 2011. godine. Nakon 3 mjeseca intenzivnih treninga shvatio sam da je to za mene idealan sport. Paralelno počinjem trenirati i savate boks 2014. godine.

Sportsko iskustvo

U svoje natjecateljsko vrijeme bio sam višestruki prvak Hrvatske u Kickboxingu – tvrde discipline (K-1, Low kick), sudionik međunarodnih Kickboxing kupova, viceprvak Hrvatske u Savate boksu i prvak Zagreba u Savate boksu.

Pohađao sam SEMINAR MIRKA FILIPOVIĆA,
svjetske ikone kontaktnog sporta, a 2020. godine postao sam Voditelj (Trener) Kickboxinga, Hrvatski institut za kineziologiju, KINEZIOLOŠKI FAKULTET ZAGREB.

Digitalno iskustvo

Prije 10-ak godina počeli su me zanimati pasivni internet prihodi, profitabilni sistemi rasta poslovanja i skraćivanja vremena aktivnog rada, kao i internet poslovi u digitalnom marketingu.

Uz puno volje, truda i zalaganja počeo sam slagati svoje prve web stranice i otkrio kako mi to predstavlja zadovoljstvo. Volim biti kreativan, ali i jednostavan. Moj stil je prepoznatljiv, ali i prilagodljiv klijentu.

Sport i Internet najviše su zaslužni za moj napredak i uspjeh u svakom smislu. Sport nas uči mnogim stvarima, a ono što je najviše bitno – kreira karakter pobjednika.

Na internetu skoro sve dostupne informacije su besplatne. Spojio sam te dvije činjenice, naporno radio i na kraju pobijedio! Radim ono što volim i uživam u tome!