Recenzije

Zadovoljni klijenti i partneri

WEB & LOGO DESIGNING - Redizajn Web-A

U trenutku kad sam se najmanje nadala otvorila mi se prilika surađivati sa Markom. Ono što moram naglasiti su: profesionalnost i brzina usluge. Sve smo pripremili i prije roka, a što se tiče konačnog produkta moram priznati da je i iznad mojih očekivanja. Uopće nisam morala ići u prevelike detalje što i kako bih htjela da se odradi – on jednostavno ZNA! Imate sve moje preporuke 🙂

Leonarda Rizvić
5/5

WEB & LOGO DESIGNING - Izrada Web Stranice

Jako sam zadovoljna svojom web stranicom i zato moram pohvaliti Markov pristup, brzinu izrade, kvalitetu usluge kao i njegovu profesionalnost. Sve preporuke! 🙂

Rea Kamenski
5/5

CRYPTO INVESTING - Iskreno Misljenje O Suradnji Sa Markom

Zelio bih reci da je Marko pored toga sto je izvrstan borac ujedno i izvrstan suradnik, cast mi je raditi s osobom koja ima iste ambicije i sa istom zeljom za uspjehom kao sto imam i ja i uz ovakvu upornost i ovakvom disciplinom vjerujem da ce daleko dogurati..

Patrik Buza
5/5

WEB & LOGO DESIGNING - Redizajn Web-A

Kvalitetna, direktna i detaljna komunikacija oko svih elemenata. Brza usluga redizajna web stranice. Profesionalan pristup i vrhunska kvaliteta. Dizajn točno po željama i mogućnostima. Apsolutno preporučam!

Danijel Hrgić
5/5

WEB & LOGO DESIGNING - Izrada Web Stranice

Od samog početka je profesionalan prema našim potrebama.
Isporučio je proizvod koji je nadmašio naša očekivanja.
Tijekom cijelog procesa je bio dostupan odgovoriti na naša pitanja i ponuditi smjernice. Bio je strpljiv, kreativan i spreman učiniti sve kako bi bili potpuno zadovoljni konačnim rezultatom.
Jasno je da je uložio puno vremena i truda u stvaranje web stranice koja istinski odražava naš brend i viziju.
Topla preporuka svima koji traže dizajnera web stranica.

Ivan Ristić & Marko Bakić
5/5