Web & Logo Designing

marko brkanic

Pozdrav!

Moje ime je Marko Brkanić i bavim se izrađivanjem web stranica i logotipa.

Garantiram vrhunski dizajn i kvalitetu sukladno tvojim potrebama.

Autentična Web Stranica

web dizajn

Mogu ti napraviti osobnu web stranicu (ja to zovem “digitalnu osobnu iskaznicu”) na kojoj ćeš moći prezentirati svoje kvalitete i sposobnosti i/ili poslovnu web stranicu za unaprijeđenje tvog businessa.

Responzivan Dizajn

Dizajn web stranica koje radim je u potpunosti responzivan. To bi značilo da će se tvoja web stranica pravilno prikazivati i prilagođavati svim uređajima – Računalima, tabletima i mobitelima.

marko brkanic
web dizajn

Ukoliko se dogovorimo i krenemo u suradnju, trebam materijale za tvoju web stranicu. Što više detalja mi daš, to ću bolje napraviti web stranicu. Ako nemaš idealan scenarij u glavi kako bi to izgledalo, prepusti meni par ideja, pa ćeš odlučiti da li bi ti se to sviđalo.

Početak Izrade Web Stranice

Bitne stvari za tvoj web su:

Pogledaj Demo Primjere Web Stranica

marko brkanic

Cijena Moje Usluge

Trudim se biti pristupačan i povoljan. Zato ti nudim 3 paketa izrade web stranice, ovisno o tvojim željama i mogućnostima:

web dizajn
1.500 1.000 kn / 130 €
Paket uključuje:
Dodatne mogućnosti:
Paket ne uključuje:
UVIJEK
web dizajn
3.000 2.000 kn / 270 €
Paket uključuje:
Dodatne mogućnosti:
Paket ne uključuje:
UVIJEK
web dizajn
4.000 3.000 kn / 400 €
Paket uključuje:
Dodatne mogućnosti:
Paket ne uključuje:
UVIJEK

Zadovoljni Klijenti

marko brkanic

WEB & LOGO DESIGNING - Redizajn web-a

U trenutku kad sam se najmanje nadala otvorila mi se prilika surađivati sa Markom. Ono što moram naglasiti su: profesionalnost i brzina usluge. Sve smo pripremili i prije roka, a što se tiče konačnog produkta moram priznati da je i iznad mojih očekivanja. Uopće nisam morala ići u prevelike detalje što i kako bih htjela da se odradi – on jednostavno ZNA! Imate sve moje preporuke 🙂

Leonarda Rizvić

WEB & LOGO DESIGNING - Izrada web stranice

Jako sam zadovoljna svojom web stranicom i zato moram pohvaliti Markov pristup, brzinu izrade, kvalitetu usluge kao i njegovu profesionalnost. Sve preporuke! 🙂

Rea Kamenski
{"video_url":"true"}
marko brkanic

Javi Mi Se

Ako se dvoumiš i odluka je još u zraku, kontaktiraj me da se upoznamo i porazgovaramo o tvojim ciljevima i zašto uopće trebaš web stranicu (ili logotip).

Bez obzira na tvoju odluku o kupovini, mogu te poslušati i ponuditi najoptimalnije rješenje za tebe i/ili tvoj business.

Kontakt Podaci

Pošalji Poruku Ili Naruči Uslugu: